Nyári tábor

Kedves Szülők!

 

Mindannyian, fiatalok, középkorúak, idősek keressük a helyünket, feladatunkat az életben. Egyre inkább elterjed a passzív életmód, élvezethajhászás, az aktív, cselekvő élettel szemben Szeretnénk ráébreszteni a gyerekeket, hogy nem véletlenül születtek a világra, feladatuk, küldetésük már nekik is van, amit megtalálva tartalmasabb, boldogabb élet lehetősége nyílik meg számukra. Mutatunk egy irányt, melyen elindulva megtalálhatják az egyetlen, és örökkévaló küldetésüket. Ezen az úton haladva részesei lehetnek Isten csodálatos formáló szeretetének, amelynek során egész lényük csiszolódik, tökéletesedik. Ehhez az elinduláshoz szeretnénk a mostani táborunkkal kedvet ébreszteni, amely minden általános iskolás számára nyitott.

A program helye: a dadi református gyülekezet udvara, termei

A program időpontja: 2014. augusztus 27-30.

A tábor az idén is napközis jellegű lenne, délelőtt kiscsoportos foglalkozások, délután pedig kézműves alkalmak várják a résztvevőket. A délutánok szerves részét képezi a fazekasság, amelynek kipróbálására minden gyermeknek-, péntek délután pedig az érdeklődő szülőknek is lehetősége adódik. Utolsó (péntek) este, a családi délutánt- és közös bográcsozást követően, ha az időjárás engedi sátorozásra is lehetőség nyílik.

A várható részvételi díj 3000 Ft/fő, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést és a kézműves foglalkozások költségét.

A tábor szervezéséhez elengedhetetlenül szükséges a hozzávetőleges létszám ismerete. Ezért kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy amennyiben gyermeküket szívesen elengedik a nyári táborba, az alábbi jelentkezési lapot szíveskedjenek kitöltve május végéig visszajuttatni az iskolába, vagy a lelkészi hivatalba 1000 Ft jelentkezési díj befizetése mellett, amelyet természetesen levonunk a 3000 Ft-os táborozási díjból. A jelentkezési határidőn túl csak rendkívül indokolt esetben tudunk jelentkezést elfogadni. Megértésüket köszönjük!

Amennyiben a táborral kapcsolatos kérdésük van, akár személyesen, akár telefonon érdeklődhetnek a gyülekezet lelkipásztorainál.

Számítunk gyermeke részvételére, és várjuk visszajelzését!

Tisztelettel:

Kovácsné Gombos Tímea és Kovács Tamás

 

Dad, 2014. április 29.

 

Jelentkezési lap >>>

 

 

Dadi Református Általános Iskola  -  2013